Element goute blanc big 81ddfd8077b5018eab1569376020aaf6a645abab51e81227eec751d386060195

THE PROCESS

Je bent wat je eet.
Dankzij een zorgvuldige selectie en een dubbele koude persing van het fruit en de groenten
gebruikt Full of Good het beste van de natuur in al haar zuiverheid,
zonder kwaliteitsverlies, wijzigingen of transmutatie.
Eenvoudig en goed.

1

De selectie

Bijna alle vruchten en groenten die we in onze sappen gebruiken, komen van partner-producenten uit de duurzame landbouw. Vervolgens worden deze zorgvuldig geselecteerd en gezuiverd. Wij zien erop toe dat we zo veel mogelijk lokale en seizoenproducten gebruiken.

Arbre f0939f9f9196de5b1ba8005dc7acddac5d2df2e8ee7357286b8e74fda05f0344
Carrot 41eff3b0e582670a60a54448d1b144e7ed9a1afc440a76a2b1b6088e1129c6e2

2

Eerste koude persing


De meeste sappen worden geproduceerd met behulp van centrifuges waarin messen aan hoge snelheid draaien. Dankzij deze methode kan er zeer snel een enorme hoeveelheid vloeistof geëxtraheerd worden maar worden de vruchten en groenten ook aan warmte blootgesteld, waardoor hun enzymen, vitamines, proteïnen en mineralen aanzienlijke schade ondergaan.


De koude persing daarentegen bestaat erin om de ingrediënten zeer traag - dus zonder warmteproductie - tussen twee platen te persen. Dankzij de traagheid en zachtheid van dit procedé, bevat elk druppeltje alle weldaden van het fruit en de groenten en wordt de oxidatie ervan vertraagd. De enzymen, vitamines en mineralen worden dus bewaard net als in een sap dat je zelf perst. De vruchten worden vervolgens in 100 % recycleerbare flessen verpakt en verzegeld.

Step process2 6bbf5c0f762cf2812d71b4a5d12a8c0d535f1fe0131d686b594f69c065793515
Bulles c62db17345ed7d22c40d5e7f5f8d774c67d2cb4d1013309513d2347cfb01de10 Etape3 8f5b447a9b8d821460e5009dfffdfb4ad551c4ebe3a0361af3e7bb53aacf774c

3

Tweede koude persing


Dankzij deze tweede etappe kan de kwaliteit van onze producten 30 dagen lang bewaard worden, zonder dat ze opgewarmd werden en zonder additieven!


Vroeger werden sappen bewaard door toevoeging van bewaarmiddelen (no comment! ☺) of door pasteurisatie. Dit is een proces op hoge temperatuur waardoor de originele smaak verloren gaat en de voedingswaarden van de producten verlagen.
Bij de tweede koude persing worden de gesloten flessen in een waterreservoir gelegd waar ze enkele minuten lang onder 6000 bar druk komen te staan. Deze revolutionaire bewaartechnologie elimineert de bacteriën maar bewaart de smaak, kleur en uitzonderlijke weldaden van onze sappen.

YAAY !

4

Your daily dose
of goodness is born!


Are YOU ready?


DISCOVER THE RANGE
Arrow grey bb9b025aa01726628e07990cfae68e23c8948c3513994edf55c476d496c0d42d
Etape4 1af6d09d2bd0e6f76f7c6b6b69fcfd8ea13a30dff6a52246bf8bb836ffcf6ea4

Onze verse sappen worden bij u
thuis geleverd of in onze verkooppunten,
tot groot genoegen van uw smaakpapillen! Enjoy!


WHERE TO BUY OUR JUICES
x

Sign up for our newsletter


Subscribe to our mailing list to get updates to your email inbox!